Preturi Usi Din Lemn Stratificat

Care este pretul corect pentru o usa de lemn stratificat?

Pe langa multitudinea de probleme care intervin la o renovare sau la o constructie noua alegerea usilor de interior constituie una din cele mai delicate probleme. Astfel pentru alegerea modelului si materialului viitoarelor noastre usi trebuie sa tinem seama de urmatoarele:

Usa de interior constituie o piesa de mobilier fiind totodata si o parte din constructie, de aceea trebuie aleasa cu atentie fiindca spre deosebire de mobilier este mult mai greu de inlocuit.
Locatia usii de interior, daca este un loc umed este de evitat o usa de MDF, PAL furniruit fiind de preferat usi de interior din lemn stratificat.
Bugetul fiecaruia. Exista preconceptia ca usile de lemn sunt foarte scumpe fata de cele din MDF, PAL, etc. Da sunt putin mai scumpe dar trebuie pusa in balanta durabilitatea, farmecul, caldura lemnului si nu in ultimul rand faptul ca lemnul poate fi oricand refinisat spre deosebire de celelalte materiale.
Simtul estetic mai mult sau mai putin cultivat al fiecarei persoane.

In concluzie pretul usilor interioare din lemn stratificat nu constituie un motiv serios pentru a nu beneficia de intimitatea si caldura care ne-o da lemnul.